Drug Detox kan være det minste av bekymringer

Noen må gjøre det ekstremt forstått – for barn og voksne i alle aldre – at benzodiazepiner blandes med forskjellige medisiner eller brennevin dreper mange mennesker konsekvent. Sannheten skal sies, hvis du konsekvent blander benzoer med forskjellige medisiner eller brennevin, er du mest sannsynlig heldig i tilfelle du bare blir avhengig og trenger å slippe dem.

Denne uken i Tampa, FL, sporet en ungdommelig voksen opp guttungen sin far på rommet sitt, ansiktet og ørene til en viss grad spist av familiens tre pit bull-unger. En familiekammerat sa at de omkomne hadde dratt kraftig gjennom kvelden, og deretter hadde tatt Xanax, en av de mest forferdelige av benzoen, før han hvilte. Spesialister bestemte seg egentlig ikke hvis mannen ennå var i live da hjørnetennene kom til ham, men sjansen er god for at han ikke var det. I kjølvannet av å drikke ekstrem brennevin og ta Xanax, hvorav de to er fokale sansesystemer (CNS), er det forbi poenget med å komme tilbake for narkotika detox, og ens odds for utholdenhet kan være stort sett ingenting uten kriseklinisk guide.

I mellomtiden, opp i Brooksville, FL, bare nord for Tampa, ble en 17 år gammel gutt tatt til fange for å ha forsøkt å tilby Xanax-piller til et barn til på ungdomsskolen i nærheten. Behovet for å være pådriver ble fanget og brakt til fengsel. Det ble ikke redegjort for hvor han fikk flere dusin Xanax -piller, men informasjon fra lovkrav og medisiner, detox- og gjenopprettingsleverandører viser at massevis av profesjonelt foreskrevne medisiner blir slettet fra foresatte og familiemedlemmer. Det blir i tillegg veldig enkelt for ungdom å få medisiner fra spesialister ved å forfalske bivirkninger – de ser det i filmer og på TV hele tiden – og det er bare toppen av isfjellet, og flere barn blir utsatt for benzoer og ender opp i narkotika detox fokuserer seg selv. Medisineringsavgiftning for ungdommer, uansett om de er yngre enn 12 år, kan vise seg å være mer dominerende i USA.

Xanax er muligens det mest feilbehandlede benzodiazepinet som finnes, ofte forbundet med sportslige tilbakeslag i flere legemidler. Ifølge innsikt blir ikke faremeldingen formidlet tilstrekkelig til at minst to CNS -depressiva har samlede virkninger og kan stenge pusten og hjertet ditt. Bare tenk på Heath Ledger, Anna Nicole Smith eller til og med Elvis Presley, som sparket bøtten med 14 medisiner i sin ramme.

CNS -depressiva inneholder benzoer, narkotika som heroin, morfin og metadon, og smertestillende midler som Vicodin, Percocet eller OxyContin. Betingelser og avhengighet til denne mengden av medisiner blir jevnlig behandlet på stoffet detox fokuserer nasjonen over.

Alkohol er på samme måte et CNS -depressiv middel og bør aldri blandes med benzoer. Kokain, vanligvis forbundet med “akselerasjon” i motsetning til å ringe tilbake rammeverket, har regelmessig funnet i dødelige medisingiftnivåer når de blandes med Xanax eller andre benzoer.

Benzoer er direkte farlige medisiner. Avhengighet er veldig normalt, spesielt når det tas for utvidede tidsrammer, men det kan også skje i en sjokkerende kort tidsramme. Du vet at du er avhengig av at du får tilbaketrekningsmanifestasjoner når du slutter å ta det. Tilbaketrekking fra Xanax kan forårsake forstyrrelser, alarmangrep, alvorlig nervøsitet, muskelproblemer og anfall som kan være farlige. Klinisk medisinering detox er en flat out må for alle som har blitt avhengige av benzoer.  bestill-diazepam-valium-uten-resepter

Den viktigste bekymringen er at når Xanax eller benzodiazepin anbefales, bør spesialisten eller legespesialisten sørge for at personen ser hver enkelt av risikoen. Det er åpenbart at ideelt sett ville ingen innta disse medisinene i noen fantasi. Imidlertid, så lenge vi lever i en mangelfull verden, må noen legge fra seg alle, spesielt ungdomsskolebarn, og gi dem den rette realiteten om risikoen med benzodiazepiner, slik at de virkelig får det for siste gang. Ingen barn trenger å vokse opp med å innse at de har bidratt til en ekskursjon til en kriseavdeling, eller mer beklagelig, bårhuset. De burde ikke nødvendigvis leve med plikten til alle som krever et medisinsk detox -program, på samme måte.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *