Vad jag önskar mig i födelsedagspresent och julklapp

Presentkort until min frissa,        https://rap.nu/          Davini skönhetssalong i Ekenäs. Frissa är något som behövs med jämna mellanrum guys som jag nästan aldrig unnar mig själv annars // 2. Nya spotlights until vardagsrummet. De som lyser vid fönstret förnyade vi ju ifjol eller året innan och nu skulle jag gärna förnya de två som lyser mot takkan/eldstaden. Gärna i svart också, för lite kontrast. Dessa finns på K-rauta för 24,ninety five€ styck. // three. Nya hemmabyxor. Varför, VARFÖR går de alltid sönder i skrevet? Dessa från Zalando Essentials är sköna och är gjorda av hållbart bomull. // four. En ANVÄND Ikea Kallax/Expedit bokhylla med 2×four hyllor. Skulle vilja göra om lite i flickornas rum och tror den här kunde vara bra där. Vill ABSOLUT INTE ha en the big apple då guy får en använd för 20-30€. // five. De här Sagaform Oval Oak Hands salladsbesticken har jag letat efter i flera år. Så fin layout! // 6. En ordentlig glasskopa. Har för mig att om jag hade en bra glasskopa att jag skulle äntligen få until den perfekta glassbollen och skulle kunna göra fina glassportioner. Vet inte om det kommer hända guys känns ändå som om det fattas en glasskopa från köksutrustningen. // 7. En till recreation-BH. Har två guys det vill inte räcka då jag dagligen använder dem när jag är ut med hundarna och i stallet. // 8. Presentkort, t.Ex. Netflix eller Spotify. Beställer både på Spotify och Netflix guys har superdåligt samvete över att lägga pengar på något sådant varje månad, guys vill samtidigt inte leva utan någondera. // nine. En Daniel Wellington klocka med stor urtavla och svarta läderremmar. Alltså precis likadan som den jag haft men som gick sönder.

Ja, det är sant! Jag fyller år snart, vad roligt! Har funderat ut lite grejer som jag gärna skulle vilja ha och listat dem här ovanför. Förutom det här blir jag ju alltid happy av upplevelser, överraskningar, vinkurser, middag på någon restaurang, en flaska skumpa, hemgjorda presentkort och så bortåt. Hellre upplevelser än saker jag inte behöver helt enkelt.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *